10 Ocak 2015 Cumartesi

CP ÇOCUK ARABASI

CP ÇOCUK ARABASI

CP ÇOCUK ARABASI

Serebral palsi çocuk kızamık felçi geçirmiş bebeklerin yakandığı hastalıktır.
Bu hastalarda vucut yapılarında ve eklem yerlerinde hiçbir vucut direnci yoktur.Parmakları çalışmaz elleri çalışmaz, boyunlarını dik tutamaz, yaslandığı yere yığılırlar refakatcısı tarafından titizlikle kontrol edilmeli ve bakımı dikkatli olmalıdır. CP hastalıklı çocukların kullanacağı arabalar ve pusetler kendileri için tasarlanmış baş desteği olan emniyet yeleği olan ve kayıp düşmeyi önleyici bacak arası desteği veya cırt,veya emniyet kemeri olan ürünler tercih edilmeli 0,4 yaş arası puset tarzı 5 ,30 yaş arası CP Tekerlekli sandalye vucut destekleyici ürünler kullanılmalıdır.
Çoğu anne baba hastanın değil cp tekerlekli sandalyenin nakil konusunda kendi rahatlıklarını  düşünürler, burada dikkat edilmesi gereken asıl konu çocuk yaşta hasta için doğru kullanılmayan ürün durumunda hastada  bel ve sırt skoyrozları çıkar bu hastaya rahatsızlık verir.Hastada vucut dengesi olmadığı için birde skoyroz diğer adı belin sağa sola hilal gibi olması veya omuzun bel hizasına göre çıkıntı vermesi veya kalçanın birinin diğerinden yüksek olması sonuçlarını çıkarır.Bu gibi rahatsızlıklarda ürün konusunda dikkat edilmesi gerekir.
Böyle bir ürünü üreten firmayı bulduğunuz zaman hasta hakkında vucut yapısı hakkında şekli hakkında tüm bilgileri veriniz.
Bizim üretici olarak cp hastalarında cp tekerlekli sandalye ,rehabilitasyon koltuğu , yürüteç,ayakta dik durma sehpası, cp çocuk arabası  imalatında firmamız her türlü arge çalışmalarını yapmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder