9 Ocak 2015 Cuma

CP REHABİLİTASYON KOLTUĞU

CP REHABİLİTASYON KOLTUĞU
CP REHABİLİTASYON KOLTUĞU

CP REHABİLİTASYON KOLTUĞU : Beyin felçi veya omirilik felçi geçirmiş 02 yaş 09 yaş arasıhastalar için kulanılan üründür. Bu ürün gelişmekte olan hastanın oturma kabiliyetini elve parmak kabiliyetlerini çalıştırmak için baş desteği direncini kavrayabilmek için ölçüsüne göre üretilen üründür. 
Hasta bununla rehabilitasyon okulunda rahatca oturabilir ders çalışabilir,kendine güven kazanabilir.arkadaşlarıyla ve çevresiyle ileşim kurabilir. Bu ürün sayesinde eklem yerleri rahat eder ayakları kasınca uzatılır kaldırılır,alçaltılır,bacak arası emniyet takozuyla kayması önlenir.Sırt tarafı sırt kısmıyla rahat ettirilir. Emniyet yeleğiyle hasta sağa solo düşme tehlikesi önlenir.
Cp rehabitasyon koltuğu engelli hastanın evde rahat bir şekilde emniyetli korunaklı olarak rahat etmesini sağlar .Hasta bununla kendisine öz güven sağlar algılaması gelişir, kendisinedeğer verilir,ve farkına varır. 
Rehabitasyon koltuğu srebral palsi hastalar için evde ve okulda vucut dirençlerinin yorulmaması için ve kemik yapılarının sağlam gelişmesi için tavsiye edilen üründür.
Bu ürün fizik tedavi doktorları tarafında önerilen ihtiyaç ürünüdür, çoğu cp hastaların bu ürünlerden haberi yoktur imalatcısı olmadığından ve ortopedik sektörde bu ürünlerin hastasahiplerine fahiş fiatlarla satıldığını görüyoruz.
Ürününüzü alırken imalatcı ve bir şey olduğu zaman ürünün arkasında duran firmaları tercih edin.CP rehabilitasyon koltuğu aracısız hizmet medikal imalatcı firmamız tarafından İSTANBUL GÜNGÖRENdeki ,fabrikamızda imalat edilmektedir,ürünümüzü Güngören haznedar semtindeki sowromumuzda görebilir hastanız için deniyebilirsiniz.
CP rehabilitasyon koltuğu engelli hastalar için tasarlanmış küçük tekerlekli kullanım alanında Salondan odaya geçişlerde rahatlıkla kullanılabilen emniyet tekerlekli üründür. Cp rehabilitasyonkoltuğuna ders çalışma masası eğitim masası aparatı takılıp hastanın el ve kişisel becerileri için destek masası takılır.

Rehabilitasyon Ürünleri

 
Lüx Serebral Palsi Rehabilitasyon Koltuğu 

Bu ürünü engelli sandalyesi engelli eğitim sandalyesi rehabilitasyon koltuğu evde hastanızın rahat etmesi için rehabilitasyon okullarında eğitim sanda

İncele

 
Örümcek Engelli Yürüteci 

örümcek engelli yürüteci 1 ,12 yaş arası hastalar için taşıması kolay katlanabilir.
İncele

 
Petlanton Ayakta dik durma sehpası 

kotuk altı yüksekliğe göre ayarlanır calışma masası yükseklik ve alçaklıkğa göre ayarlanır ayakları sabitleştirir dik tutar tekerlek sistemlidir
İncele

 
Tekerlekli Denge Koltuğu 

Denge koltuğu ağırlığı 14 kilo sağlam iskelet konforlu iç dizayn
İncele

 
Tekerlekli Rehabilitasyon Koltuğu 

Rehabilitasyon sınıf içi ev içi kullanılan özellikte hastanın ölçüsüne göre yapılan rahat konforlu ürün
İncele

 
Rehabilitasyon Koltuğu 

0-1 0-4 yaş arası serebral palsi bebek hastaları ev içi rehabilitasyon koltuğu ,ve eğitim koltuğudur özel ölçüye göre üretilen üründür.

İncele

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder