14 Ocak 2015 Çarşamba

Tekerlekli Sandalye Toptancısı

Tekerlekli Sandalye Toptancısı
Hizmet medikal tekerlekli sandalye üretim fabrikası medikal sektörde toptan satış olarak medikal piyasası,engelli dernekleri,valilik,il belediyeleri,ilçe belediyeleri,kaymakamlık sosyal yardım vakıflarına, özel hastanelere,devlet hastaneleri kamu kurumlarına, iş dünyasındaki bağış yapan şirket ve vatandaşlara yurt içi ve yurt dışı yetkili bayii toptancılarına toptan tekerlekli sandalye satışı yapmaktadır satışlarımız ister fabrika çıkış teslim ister nakliyesi içinde alıcı depo teslim olarak satışlar teslim edilmektedir. Teslimat soru ve aksilikleri ürün konusunda titizlikle takip edilmektedir. Ürünlerimiz ambalajlı veya koli olarak depolanmaktadır.
Hizmet Medikal Zinos markasıyla İstanbul Güngören’deki satış fabrika mağazasında toptan ve perakende satış yapılmaktadır. Ürünlerimizi sergilediğimiz Showroomumuz  İstanbul Güngören /Haznedar ,Marmara caddesi Tahir sokak Numara 3 de bulunmaktadır.
Telefon irtibat numaralarımız;
-0212 502 22 60 Fabrika
-0212 502 22 30 Fax
-0212 553 04 45 Showroom
0534 602 13 61 GAM – irtibat telefonlarımızdan Hizmetmedikal@hotmail.com mail bilgilerimizden firmamıza ulaşabilirsiniz.
20 yıllık üretici toptancı girişimimiz bulunmaktadır. Ülke genelinde toptan sattığımız ürünler ihtiyaca hizmet etmektedir. Ürünlerimiz Türkiye Cumhuriyetleri Balkanlar , Arap ülkelerinden talep görmektedir. Kaliteli ve dayanıklı ürünler üretip standartlarımızı arttırmak için çalışmaktayız.
-Tekerlekli sandalye toptan fiyatı
-Klasik sandalye toptan fiyatı
-Özellikli tekerlekli sandalye toptan fiyatı
-Duş ,tuvalet, banyo sandalyesi toptan fiyatı
-CP – tekerlekli sandalye toptan fiyatı
-Çocuk tekerlekli sandalye toptan fiyatı
-Ekonomik tekerlekli sandalye toptan fiyatları
-Yemek masası tekerlekli toptan sandalye fiyatları
-Alüminyum tekerlekli sandalye toptan satış fiyatları
-Sporcu aktif tekerlekli sandalye toptan satış fiyatı
-Üretici toptan tekerlekli sandalye satış fiyatları

Firmamız piyasa şartlarında üretici ve ihracat toptan satış yaparak sektörde hizmet vermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder