1 Nisan 2013 Pazartesi

Tekerlekli sandalye


Tekerlekli sandalye

Tekerlekli sandalye modelleri ve ürünler hakkında detay açıklamaları.
tekerlekli sandalye Tekerlekli sandalye modelleri 3 farklı çeşit olarak kullanıcısına sunulmaktadır. Akülü tekerlekli sandalye,Yerli manuel tekerlekli sandalye ve ithal tekerlekli sandalye modelleri olarak sitemizde katogorize edilmektedir. Yerli Tekerlekli sandalye modelleri şuan için 19 farklı tasarıma sahip olarak kullanıcıya sunulmaktadır.Ürün çeşitliliği firmamızın arge çalışmaları ile  sürekli arttırılmaktadır.Akülü ve ithal tekerlekli sandalye modelleri, çin menşeli olup ithalat.ı firmadan alınarak müşterilerimize sunulmaktadır. Fiyat  ve ürün çeşitliği açısından yerli Tekerlekli sandalye modellerinden oludukça çeşitlidir.

Tekerlekli sandalye fiyatları

Tekerlekli sandalye fiyatları ,ürün özelliğine ve fonksiyonelliğine göre değişmektedir.Yerli üretim tekerlekli sandalye fiyatları , 165 tl ile 1250 tl arasında değişmektedir. İthal manuel tekerlekli sandalye fiyatları 110 tl 800 tl arasında değişmektedir. Akülü tekerlekli sandalye fiyatları 1900 tl ile 7500 arasında fiyatlandırılmaktadır.

Özel Üretim Tekerlekli Sandalye

Özel Üretim Tekerlekli sandalye,Kullanıcı olan hastanın durumuna göre istenilen ölçülerde üretilen tekerlekli sandalye modelidir.Firmamız hastanın boyuna,külosuna ,hastanın durumuna göre istenilen ölçülerde Tekerlekli sandalye üretimi yapmaktadır. Bunun için firmızı arıyıp hastanızın durumu hakkında ön vererek konu ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder